Τί είναι το NeoBux;

Go down

Τί είναι το NeoBux;

Post by Admin on Thu Dec 04, 2014 4:11 pm


To NeoBux είναι ένα Paid to click Site μέσω του οποίου πληρώνεσαι για να κλικάρεις σε διαφημίσεις.Ορισμένοι χρήστες πληρώνουν για να εμφανίζουν τις διαφημίσεις τους, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών (όπως εσείς) κερδίσετε μετρητά κάνοντας κλικ σε συνδέσμους και προβάλοντας διαφημίσεις για λίγα δευτερόλεπτα.

Πώς λειτουργεί;

καθημερινά κάνεις κλικ στις διαθέσιμες διαφημίσεις και για κάθε μια που βλέπεις, το ποσό των 0,001 cents πιστώνεται στο λογαριασμό σας.Δεν είναι τυπογραφικό λάθος για κάθε μια διαφήμιση που βλέπετε, λαμβάνεται το ποσό των 0,001 cents. Εύλογα θα διερωτάσθε όμως πως είναι δυνατόν να βγάλει κανείς χρήματα με τέτοια μικρά ποσά;Εδώ είναι λοιπόν που μπαίνουν στο παιχνίδι οι referrals.Τι είναι οι referrals;

Ένας referral είναι κάποιος που δουλεύει για εσάς, δηλαδή κερδίζετε χρήματα κάθε φορά που βλέπει διαφημίσεις.Υπάρχουν δύο είδη referrals:

Α) Άμεσοι referrals: Aυτοί οι χρήστες εγγράφηκαν χρησιμοποιώντας το δικό σας όνομα χρήστη δηλώνοντας ποιός τους συνέστησε. Για να τους αποκτήσεις αρκεί να προσκαλέσεις φίλους σου να γραφτούν στο neobux. Το μοναδικό link πρόσκλησης σας το παρέχει το neobux όπως επίσης και διαφημιστικό υλικό για να βάλετε στο blog ή στην ιστοσελίδα σας αν έχετε.

B) Νοικιασμένοι referrals: Μπορείτε να νοικιάσετε referrals μηνιαία (30 ημερολογιακές ημέρες-μετά λήγουν και θα πρέπει να τους ανανεώσετε).ώστε να εργαστούν για σας (δεν είναι δουλεία... αφού κερδίζουν και αυτοί).

Πόσα μπορώ να κερδίσω;

Τα χρηματικά ποσά που κερδίζει ο κάθε χρήστης κυμαίνονται με βάση την συνδρομή του χρήστη, τις διαφημίσεις που είδε, τον αριθμό των referrals που έχει ο χρήστης και τον αριθμό των διαφημίσεων που αυτοί οι referrals βλέπουν.

Υπολογισμός εσόδων


Standard
συνδρομή με

300
referrals που έχουν μέσο όρο

2 κλικ/μέρα
$3.04 τη μέρα $91.20 το μήνα $1109.60 το έτος (θεωρώ 'ο,τι είναι το μέγιστο ποσό που μπορείτε να βγάλετε σαν standard χρήστης,για μεγαλύτερα κέρδη θα πρέπει να αναβαθμιστείτε στο επόμενο πακέτο Golden)Golden συνδρομή με

1000 referrals που έχουν μέσο όρο

2 κλικ/μέρα
$20.09 τη μέρα $602.70 το μήνα $7332.85 το έτος


Ultimate
συνδρομή με

4000 referrals που έχουν μέσο όρο

2 κλικ/μέρα
$80.30 τη μέρα $2409.00 το μήνα $29309.50 το έτος( το μέγιστο ποσό που μπορείτε να βγάλετε θεωρητικά απο το neobux).


Πληρωμές:

Το ελάχιστο πληρωτέο ποσό είναι $2.00 στην πρώτη πληρωμή. Αυτό το ποσό θα αυξάνεται κατά $1.00 για κάθε νέα πληρωμή μέχρι να φτάσει στο σταθερό ελάχιστο ποσό των $10.00. Από το πληρωτέο ποσό μπορεί να αφαιρεθούν τέλη ανάλογα το διεκπεραιωτή πληρωμών που χρησιμοποιείτε.

Admin
Admin

Posts : 5
Join date : 2014-11-29

View user profile http://ptcsites.darkbb.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum