ΦΟΡΟΥΜ -PTC sites

Go down

ΦΟΡΟΥΜ -PTC sites

Post by Admin on Sat Nov 29, 2014 8:01 pm

Καλώς ήρθατε στο φόρουμ!Στο φόρουμ αυτό θα ασχολούμαστε με τρόπους που μπορούμε να βγάλουμε χρήματα στο διαδίκτυο.

Θα εξετάζουμε τρόπους που όντως είναι αποδοτικοί και αξίζουν την προσοχή μας, αλλά επίσης θα ενημερώνουμε για να προστατεύσουμε από ενδεχόμενα site που έχουν σκοπό να εξαπατήσουν!

Όπως προανέφερα θα εξετάσουμε διάφορους τρόπους για να κερδίσει κανείς χρήματα στο διαδίκτυο, αλλά θα επικεντρωθούμε στα ptc sites


Τί είναι τα PTC sites;


Ο πιο διαδεδομένος και εύκολος τρόπος για να κερδίσει κάποιος χρήματα απ το διαδίκτυο ειναι σερφάροντας σε PTC (PAID TO CLICK ) SITES. Ουσιαστικά είναι sites που έχουν εγγεγραμμένα πολλά μέλη και ζητούν από τα μέλη τους να επισκέπτονται κάποιες σελίδες για λίγα δευτερόλεπτα και πληρώνουν όσα μέλη το κάνουν αυτό με κάποια cents.

Πως λειτουργεί:

Μπαίνετε σ ένα PTC site εγγράφεστε δωρεάν (2 λεπτά παίρνει το πολύ) κι έπειτα πατάτε για να δείτε τις διαφημίσεις(συνήθως γράφει view ads.earning area κλπ). H διαφήμιση πρέπει να μείνει ανοιχτή για περίπου 30 δευτ. και μετά πιστώνεται ο λογαριασμός σας συνήθως με 1 cent. Προσοχή τις διαφημίσεις θα τις ανοίγετε μία μία απο κάθε site. Nαι δεν είναι τρομερό το ποσό! Αλλά στο διαδίκτυο, όποιος υπόσχεται τεράστια κέρδη μάλλον ψάχνει για "θύματα"! Κανείς δεν μοιράζει λεφτά σ' αυτόν τον κόσμο... Αν το σκεφτείτε όμως είναι λογική αμοιβή για τόσο εύκολη δουλειά.

Μπορείς εύκολα να αυξήσεις τα κέρδη σου συστήνοντας τη σελίδα σε άλλους (refferals) μ ένα link που είναι μοναδικό για τον καθένα και πληρώνεσαι και για τις διαφημίσεις που βλέπουν και αυτοί χωρίς κόστος.

Όταν συμπληρώσεις ένα ποσό (συνήθως 2-3$) μπορείς να ζητήσεις να πληρωθείς. Η πληρωμή γίνεται μέσω PAYPAL , PAYZA , NETELLER ή μέσω τραπεζικής επιταγής.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν εκατοντάδες PTC SITES όμως πολλά απ αυτά είναι τα λεγόμενα scam sites δηλ είναι αναξιόπιστα, δεν πληρώνουν ή κλείνουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Τα sites που αναφέρονται παρακάτω αποδεδειγμένα πληρώνουν ,ειναι αξιόπιστα και αρκετό καιρό σε λειτουργία.Η λίστα θα ανανεώνεται και με δικες σας προτάσεις αφού πρωτα δοκιμαστούν.Επίσης αν κάποιο site αποδειχθεί προβληματικό θα αφαιρείται απ τη λίστα.


Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος και πόσο ασφαλές είναι;


Φυσικά απ τη στιγμή που δεν κάνεις τίποτε άλλο απ την καθημερινή σου ασχολία.

Δεν κερδίζεις πολλά αλλά ενα ικανοποιητικό ποσό βγάζεις και τίποτα δεν είναι αμελητέο πλέον αυτόν τον καιρό. Δεν τίθεται καν θέμα ασφάλειας αφού δε χρειάζεται να επενδύσουμε χρήματα οπότε ότι βγάλουμε κέρδος είναι.

Μην παραλείψουμε ν αναφέρουμε ότι είναι και πολύ καλός τρόπος να διαφημίσουμε εμείς την επιχείρηση μας ή την ιστοσελίδα μας κάπου που θα τη δουν χιλιάδες αναγνώστες εγγυημένα.

Συμπέρασμα. Είναι απ τις καλύτερες λύσεις για να βγάλεις χρήματα απ το ΙΝΤΕΡΝΕΤ προτείνεται ανεπιφύλαχτα

Από τα πιο γνωστά και αξιόπιστα PTC sites είναι το NeoBux και το ClixSenseAdmin
Admin

Posts : 5
Join date : 2014-11-29

View user profile http://ptcsites.darkbb.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum